• Grootste assortiment
  • Gratis afhalen
  • Snelle levertijd
  • Altijd scherpe prijzen
  • Topkwaliteit

Lichtplannen voor uw paardenbak

Lichtplannen voor rijbakverlichting

Rijbakverlichting is een eenmalige investering en een eenmalige installatie waarna de rijbakverlichting voor jarenlang uw paardenbak zal verlichten.

Voor een goede verlichting, is het belangrijk om een goed lichtplan te hebben. De meeste paardenbakken hebben rijbakverlichting zoals in onderstaande afbeeldingen is weergegeven. Heeft u een ander formaat paardenbak? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een lichtplan op maat voor u.

Onderstaand treft u lichtplannen aan voor rijbakverlichting voor paardenbakken van 20 bij  40 en 20 bij 60 en waarbij de paardenbak alleen voor dressuur wordt gebruikt. Indien u ook springt in de paardenbak, is het noodzakelijk u ook aan de andere zijde van de paardenbak lichtmasten plaatst. Hierdoor zijn de hindernissen niet aan één zijde verlicht en kunt u diepte zien.

Rijbakverlichting voor paardenbak van 20 bij 40:

Lichtplan 1: budget (20 bij 40)

Met de plaatsing van twee lichtmasten aan één zijde van de paardenbak, heeft u rijbakverlichting waarmee u voldoende licht heeft voor recreatief en dressuurmatig gebruik van de paardenbak.

 Rijbakverlichting

 

 

 

 

 

 

 

 Lichtplan 2: normaal (20 bij 40)

Onze klanten kiezen het meeste voor dit lichtplan waarbij de rijbakverlichting zorgt voor voldoende licht in alle hoeken van de paardenbak.

Rijbakverlichting

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lichtplan 3: optimaal (20 bij 40)

Indien u uw paardenbak perfect verlicht wilt hebben, dan gebruikt u dit lichtplan. Rijbakverlichting met vier lichtmasten zorgen gegarandeerd voor ruim voldoende licht en een professioneel aanzien.

Rijbakverlichting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij kunnen de lichtmasten binnen enkele dagen uit voorraad leveren. Bezorgen doen wij in Nederland, België en Duitsland.
 

Rijbakverlichting voor paardenbak van 20 bij 60:

Lichtplan 1: budget (20 bij 60)

Met drie kantelbare lichtmasten heeft u de meest voordelige rijbakverlichting waarbij de paardenbak gebruikt kan worden voor recreatief gebruik. Voor springen is het noodzakelijk dat u ook aan de andere zijde van de paardenbak hetzelfde aantal lichtmasten plaatst.

Rijbakverlichting

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lichtplan 2: normaal (20 bij 60)

Voor een paardenbak van 20 bij  60 is dit lichtplan voor rijbakverlichting het meeste geplaatst. Met vier lichtmasten wordt de gehele paardenbak goed verlicht.

Rijbakverlichting

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lichtplan 3: optimaal (20 bij 60)

Rijbakverlichting waarbij vijf lichtmasten geplaatst worden aan één zijde van de paardenbak, is de ultieme ervaring. Bent u professioneler met uw paarden bezig, krijgt u klanten op bezoek, dan is dit de aanrader. Met deze rijbakverlichting maakt u indruk op iedereen en zal uw paardenbak het stokpaardje zijn van uw bedrijf.

Rijbakverlichting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij kunnen de lichtmasten binnen enkele dagen uit voorraad leveren. Bezorgen doen wij in Nederland, België en Duitsland. Bestel uw lichtmasten hier.